Livredderprøve

Der vil blive afholdt bassinlivredderprøver 3 gange om året i jan/feb, apr/maj og okt/nov i Vandhuset. Prøven er udarbejdet af Dansk Svømme Union.

Kurserne bliver afholdt af livredningsdommer, Peter Dam, der også uddanner Vandhusets personale. Certifikatet er kun gældende i den svømmehal, hvor prøven aflægges. 

Husk enhver form for livredderprøve skal fornyes hvert år for at være gældende.

Målgruppe:
Personer, der søger ansættelse i en svømmehal, aspiranter til politiskolen, svømmelærere og pædagoger mv.

Man tilmelder sig en informationsaften. Denne er obligatorisk for at aflægge prøven. På informationsmødet gennemgås prøven, både teoretisk og praktisk. Aftenen starter i et af Vandhusets lokaler og slutter med øvelser i bassinet. På informationsmødet aftales prøvedag og tidspunkt med instruktøren.

Informationsmødet starter kl. 18.00 med teori. De praktiske øvelser i vand starter ca. kl. 20.00 og hele mødet slutter ca. kl. 21.00. Husk badetøj til de praktiske øvelser.

Pris for kurset er kr. 280,00 (betales til informationsmødet) samt kr. 95,00 til Dansk Svømmeunion for certifikatet.

Hvis du behøver prøven for at kunne udføre et arbejde, som fx. svømmeunderviser, så undersøg om din arbejdsgiver vil betale kurset for dig.

Dansk Svømmeunion har lavet en række små videoer, hvor prøvens øvelser gennemgås https://www.youtube.com/user/livredning.

Tilmelding forgår ved at kontakte Vandhuset på tlf.: 73 33 49 01 eller på mail:

vandhuset@hjoerring.dk